Key Knowledge Box

Ieder bedrijf beschikt over diverse software systemen en bedrijfsinformatie is opgeslagen in meerdere bronnen.
De uitwisseling van gegevens tussen diverse systemen, is altijd een grote uitdaging.

Hoe voorkom je vervuilde data, dubbele en/of ontbrekende gegevens?
Wat is de zin van analyses en rapportages als de onderliggende gegevens foutief zijn vastgelegd!?

ÉÉN VERSIE VAN UW DATA – GEGEVENS – ÉÉN WAARHEID

De KEY KNOWLEDGE BOX zit vol software functionaliteiten; o.a. de universele data stekker, die koppelt met verschillende databronnen.
Niet “speciaal gebouwd” maar een stabiel en bewezen software, wat oplossingen biedt.

VOORDELEN

1. Alle gegevens (relevante) gegevens worden verzameld in 1 databron; het KKB datawarehouse kent geen dubbele en/ of vervuilde data: één waarheid. Koppelingen zijn snel en eenvoudig te maken, waardoor oudere systemen bruikbaar blijven en nieuwe systemen makkelijk kunnen worden toegevoegd. Hierdoor wordt de ROI van ander software vergroot en de flexibiliteit van IT, verbeterd. De KEY KNOWLEDGE BOX biedt continuïteit; het is een reeds bewezen en stabiel product.

2. Gestructureerde en ongestructureerde data, wordt op gezette tijden of (bijna) “REALTIME” geconsolideerd en beschikbaar gesteld voor andere doeleinden. Tussenkomst van handmatige werkzaamheden zijn overbodig. Dit geldt ook voor het aanvullen van ontbrekende gegevens in de onderliggende databronnen. Dit bespaart tijd en maakt de gegevens ook in de andere systemen volledig.

3. De KKB kubus is beschikbaar in 2 technieken en geschikt voor verwerking van “BIG DATA”. Het aantal toepasbare dimensies is ongelimiteerd. Door het gebruik van de opbouw van 1 of meerdere kubussen, is er geen groot toegewijd werkgeheugen nodig: een grote besparing op Hardware. De responsetijd is snel. De Excel add-in vergt geen extra scholing voor gebruikers. De Audit-trail maakt het inzicht in procesplannen eenvoudiger, sneller en accuraat. Alle bovenstaande functionaliteiten besparen veel tijd en kosten.

4. De KKB is een bewezen technologie ook op het gebied van Business Analyse en Performance Management. Kennis en Kunde op het gebied van Performance management, BI analyse en de vertaling van Business naar techniek zijn bij KEY KNOWLEDGE & SKILLS ruimschoots aanwezig.

5. De KEY KNOWLEDGE BOX is in modules leverbaar+ er kan alleen gebruik gemaakt worden van één of meerdere functionaliteiten, naar gelang de behoefte, die er op dat moment bestaat. Zo kan eerst ervaring worden opgedaan op kleinere schaal, denk hierbij aan één functionaliteit of één afdeling. Er is niet direct een grote investering nodig en de ROI is snel zichtbaar. Uitbreidingen van andere functionaliteiten zijn makkelijk te verwezenlijken.